Έλενα Ακρίτα : Ζητά συγγνώμη από το ΚΚΕ για το «μέγα λάθος» μιας άθλιας ανάρτησης

Estimated read time 1 min read

«Συγγνώμη» μέσω Facebook ζήτησε η Ελενα Ακρίτα από το ΚΚΕ, με αφορμή προηγούμενη ανάρτησή της, «για τα επί Στάλιν φρικαλέα σεξουαλικα σκάνδαλα» την οποία μάλιστα ανέβασε μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή κατά τη συζήτηση της υπόθεσης Λιγνάδη και του ελληνικού #metoo.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της, και ως γνωστόν το ΚΚΕ (και οι υποστηρικτές του) δεν χαρίζει κάστανα, με μερικούς να την καλούν να μιλήσει με στοιχεία και ντοκουμέντα, η Έλενα Ακρίτα αναγκάστηκε, όχι μόνο σε αναδίπλωση, αλλά να ζητήσει δημόσια συγγνώμη εξαφανίζοντας την επίμαχη ανάρτηση. «Μέχρι και η μάνα μου, μού τα έχωσε» είπε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να διασκεδάσει το κλίμα.

Ειδικότερα, στη νέα ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα αναφέρει πως «έχει δίκιο ο Ημεροδρόμος και ο Νίκος Μπογιόπουλος, λάθος μέγα η ανάρτηση μου για το ΚΚΕ».

«Ήταν μια κακή μέρα για μένα και για τις αρχές μου. Το αναγνωρίζω και ζήτω συγγνώμη» συμπληρώνει.

Μάλιστα, ολοκληρώνει την ανάρτησή της λέγοντας πως «μέχρι κι η μάνα μου μού τα χώσε».

Έχει δίκιο ο Ημεροδρόμος και ο Νίκος Μπογιόπουλος, λάθος μέγα η ανάρτηση μου για το ΚΚΕ. Ήταν μια κακή μέρα για μένα και…

Posted by Elena Akrita on Saturday, February 27, 2021

Παράλληλα, η πολλές φορές ανεξέλεγκτη σε όσα λέει για διάφορους στα social media, κ. Ακρίτα διέγραψε την προηγούμενή της ανάρτηση, στην οποία εξαπέλυε επίθεση στο ΚΚΕ… για την περίοδο Στάλιν.

Η ανάρτηση που εξόργισε…

Υπενθυμίζεται ότι σε προ ημερών άθλια ανάρτησή της, μετά τη συζήτηση στη Βουλή για το ελληνικό #MeToo, η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε στα σεξουαλικά εγκλήματα επί Στάλιν.

«Κύριε Κουτσούμπα, κατ’ αρχάς συγχαρητήρια για την δυναμική απάντησή σας στις αθλιότητες ΝΔκρατων για τον Αρη Βελουχιώτη. Όμως, να σας θυμίσουμε τα επί Στάλιν φρικαλέα σεξουαλικα σκάνδαλα που έγιναν επί Στάλιν στα μπαλέτα Μπολσόι; Τις κακοποιήσεις, τους βιασμούς, τις αυτοκτονίες που συνεχίστηκαν πολλές δεκαετίες στο χώρο της Τέχνης στη Σοβιετική Ένωση; Να σάς θυμίσουμε τα ανείπωτα μαρτύρια που πέρασε επί χρόνια η μεγάλη Νάντια Κομανέτσι στα χέρια του γιου του Τσαουσέσκου» είχε γράψει στην ανάρτηση για την οποία μετά τις έντονες αντιδράσεις ζήτησε συγγνώμη και τελικά διέγραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author