Έκλεισαν από τις 21:00 οκτώ σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Αθήνας – Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ

Estimated read time 1 min read

Κλειστοί θα παραμείνουν από τις 21:00 της Πέμπτης, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Βικτώρια, Ομόνοια, Μοναστηράκι και Θησείο.

Οι εν λόγω σταθμοί δεν θα ανοίξουν ξανά σήμερα. Οι συρμοί θα διέρχονται από τις εν λόγω στάσεις χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, θα διενεργούνται αυστηροί έλεγχοι για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κοροναϊού.

Ποιοι σταθμοί έκλεισαν

Κάποιοι από τους παραπάνω σταθμούς είχαν κλείσει από τις 19:00, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ. Πρόκειται για Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μοναστηράκι και Ακρόπολη.

Το ίδιο μέτρο είχε εφαρμοστεί και τα Χριστούγεννα, οπότε η Αστυνομία προκειμένου να περιορίσει τις μετακινήσεις των πολιτών που κατέβαιναν στον κέντρο της πόλης για να κάνουν βόλτα και να βγάλουν φωτογραφίες στη στολισμένη Αθήνα έκλεισε πέντε σταθμούς του μετρό από τις 17:00 και για τέσσερις περίπου ώρες.

Τι ώρα σταματούν τα δρομολόγια Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Διαφορετικά θα κινηθούν σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι συρμοί του μετρό, του ΗΣΑΠ και του τραμ καθώς τα δρομολόγια είναι μειωμένα και σταματούν νωρίτερα.

Έτσι, στις 22:20 θα ξεκινήσει το τελευταίο δρομολόγιο του ΗΣΑΠ, σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τον Πειραιά με προορισμό την Κηφισιά (γραμμή 1), ενώ από την Κηφισιά με προορισμό τον Πειραιά το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι στις 22:20.

Στη γραμμή 2 του Μετρό το τελευταίο δρομολόγιο από Ανθούπολη προς Ελληνικό θα είναι στις 22:43 και από Ελληνικό προς Ανθούπολη στις 22:38. Όσον αφορά τα δρομολόγια της γραμμής 3 από Νίκαια προς Αεροδρόμιο θα είναι στις 22:01 και από Νίκαια προς Πλακεντία στις 22:41. Ακόμη τα τελευταία δρομολόγια από Αεροδρόμιο προς Νίκαια θα είναι στις 22:02 και από Πλακεντία προς Νίκαια στις 22:42.

Αναφορικά με τα τελευταία δρομολόγια του Τραμ έχουν ως εξής: Από Σύνταγμα προς Βούλα στις 21.58 και από Σύνταγμα εως Άγιο Κοσμά στις 22.34. Από Βούλα προς Σύνταγμα στις 21.27 και από Βούλα προς Άγιο Αλέξανδρο στις 23.04.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author