Έγκλημα στη Μεσαρά: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο (video)

Estimated read time 1 min read

Στον εισαγγελέα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 27χρονος Ρουμάνος, που το βράδυ της Δευτέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο στη Μεσάρα.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς συγγενείς του θύματος και η ατμόσφαιρα ήταν εμφανώς φορτισμένη, ενώ άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας βρίσκονταν στο σημείο υπό τον φόβο επεισοδίων.

Φόβος που επιβεβαιώθηκε καθώς όταν ο 27χρονος έφτασε μπροστά από τα δικαστήρια οι συγγενείς του 39χρονου ξέσπασαν στη θέα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του δικού τους ανθρώπου.

«Φονιά» φώναζαν κάποιοι, ενώ άλλοι απευθύνονταν στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν ώστε να μην φτάσουν κοντά στο δράστη, λέγοντας «αφήστε μας».

Η ένταση που επικράτησε έξω από τα δικαστήρια ήταν μεγάλη, ωστόσο με την παρουσία των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων αποφεύχθησαν τα χειρότερα, παρά την έντονη συναισθηματική φόρτιση των συγγενών του θύματος.

Ο 27χρονος Ρουμάνος βρίσκεται αυτήν την ώρα στο γραφείο του εισαγγελέα και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, καθώς πρόκειται σήμερα να του οριστεί δικηγόρος αφού ο κατηγορούμενος δεν έχει τους πόρους για να καλύψει την υπεράσπισή του.

Υπενθυμίζεται πως ο αλλοδαπός ομολόγησε χθες την πράξη του, μετά από πολύωρη ανάκριση και ενώ αρχικά είχε προσπαθήσει να στρέψει τις έρευνες των αστυνομικών προς άλλη κατεύθυνση, υποδεικνύοντας μάλιστα συγκεκριμένο πρόσωπο ως τον δράστη της δολοφονίας του αφεντικού του.

Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον 39χρονο από το Πετροκεφάλι γιατί του χρωστούσε χρήματα, περίπου 700 ευρώ, ενώ ήταν και βίαιος απέναντί του.

Πηγή: Creta24 – Cretalive – ekriti.gr

eleftherostypos.gr

Πηγή άρθρου www.agriniopress.gr

You May Also Like

More From Author