Έγκλημα στη Μάνη: Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους – Έγκλημα

Estimated read time 1 min read

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ στον Πύργο Διρού του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. Ένας 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την συνομήλικη σύζυγό του, μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν και μάλιστα μπροστά στην ανήλικη κόρη τους, που κάλεσε την Αστυνομία.

Ειδικότερα, χθες στις 11 το βράδυ, στον Πύργο Διρού του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 44χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 44χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο και τρία φυσίγγια. Στο σπίτι βρισκόταν η 15χρονη κόρη της οικογένειας και έλειπε ο 18χρονος γιος τους, που βρισκόταν στην οικία του παππού του στην Σπάρτη.

Σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα και τις καταθέσεις των μελών της οικογένειας, δυστυχώς οι έντονοι τσακωμοί του ζευγαριού ακόμη και για λόγους ζηλοτυπίας ήταν πολύ συχνοί το τελευταίο ειδικά χρονικό διάστημα και σε κάποιες περιπτώσεις είχε ασκηθεί και βία από τον άντρα προς τη σύζυγό του, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει καταγγελθεί οτιδήποτε στις τοπικές Αρχές.

Ο δράστης παρέμεινε στο σημείο και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί μετά από διαπραγμάτευση, βγήκε από το σπίτι, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για ανθρωποκτονία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author