Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι «οδήγησε» τον 32χρονο πιλότο άρον-άρον στη ΓΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά το οποίο συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τις Αρχές να βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Την ώρα που ο 32χρονος πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν, οι αστυνομικοί έσπευσαν άρον άρον να τον μεταφέρουν στην Αθήνα για να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν ανακύψει.

Αν και οι πληροφορίες από της ΕΛ.ΑΣ. δίνονται με το… σταγονόμετρο, οι αξιωματικοί που ασχολούνται από την πρώτη ημέρα με τις προσπάθειες εξιχνίασης της υπόθεσης, φέρεται να έχουν βάλει στα μικροσκόπιο των ερευνών τρία στοιχεία, τα οποία – σύμφωνα με πληροφορίες – απομακρύνουν το αρχικό σενάριο της ληστείας.

Η επίσημη ανακοίνωση πάντως, αναφέρει ότι ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται από το μεσημέρι στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΔΑ ώστε να εξετασθεί ως ο μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες.

1.Το βιομετρικό ρολόι κατέγραψε τους παλμούς της

Το βιομετρικό ρολόι – κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έχει δώσει νέα στοιχεία στις Αρχές και οδηγεί τις έρευνες σε νέα τροπή αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό – ρολόι έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

2.Γιατί αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης;

Ακόμη δίνεται απάντηση με ακρίβεια στο ζήτημα της αφαίρεσης των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι και την ώρα θανάτου της άτυχης κοπέλας. Παράλληλα, έχει κληθεί για να καταθέσει για την υπόθεση ένα ακόμη άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το MEGA, προκύπτουν σημαντικά στοιχεία για τη χρονική στιγμή που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας στο εσωτερικό του σπιτιού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τεχνικής ανάλυσης στο καταγραφικό των καμερών, προκύπτει μια απόκλιση.

Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες φεύγουν από το σπίτι και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα εργαστηριακά δεδομένα.

3.H «περίεργη» δραστηριότητα στο κινητό του 32χρονου

Επίσης, σημαντικά στοιχεία φαίνεται να προκύπτουν από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς, σύμφωνα με το ΜEGA, φαίνεται ότι εντοπίστηκε κάποια «δραστηριότητα» στο κινητό του 32χρονου την κρίσιμη χρονική περίοδο.  Ώρα, που, σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο ίδιος ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, δεν φαίνεται να κίνητρο αυτή τη στιγμή να έχει οποιαδήποτε σχέση με ληστεία. Αυτό εξετάζει πλέον η ελληνική αστυνομία μετά από μια ενδελεχή έρευνα πολλών ημερών όπου εξάντλησε αυτό το ενδεχόμενο, για το ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι φερόμενοι ληστές.

Καταθέτει ως μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος

Ο 32χρονος πιλότος καταθέτει  από το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών  ως ο μοναδικός μάρτυρας του στυγερού εγκλήματος και απαντάει σε όλα τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες.

Τα ερωτήματα στα οποία επιχειρούν να απαντήσουν τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής:

*Γιατί δεν υπάρχουν σημάδια πάλης στο σώμα ή ίχνη γενετικού υλικού στα νύχια της 20χρονης;
*Γιατί πίεζαν το κεφάλι της για τέσσερα με πέντε λεπτά ενώ με ένα δύο λεπτά πίεσης θα λιποθυμούσε;
*Γιατί δεν πήραν μαζί τους ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά του ζευγαριού;

Οι αστυνομικοί που ερευνούν εις βάθος την υπόθεση, έχουν μιλήσει με τουλάχιστον 100 άτομα που μπορεί να γνωρίζουν τι συνέβη τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου στη μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά ενώ έχουν βάλει στο ‘’στόχαστρο’’ τρεις αλλοδαπούς αλβανικής καταγωγής που μπορεί να σχετίζονται με τη ληστεία και έχουν εξαφανιστεί.

*Γιατί οι δράστες δεν έφεραν μαζί τους ρολό κολλητικής ταινίας ή άλλο υλικό για να δέσουν τους ενοίκους;
*Γιατί λείπει μόνο η κάρτα μνήμης από την κάμερα του σπιτιού;
*Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author