Άγρια δολοφονία στην Κρήτη: Νεκρός 39χρονος από πυροβολισμούς στη Μεσαρά

Estimated read time 1 min read

Νεκρός από πυροβολισμό, παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ένας 39χρονος άνδρας στην περιοχή της Μεσαράς, στο νότο του ν. Ηρακλείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες, 

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που σαρώνουν την περιοχή. 

Η δολοφονία έγινε κοντά στο Πετροκεφάλι του Δήμου Φαιστού, σε σπίτι έξω από το χωριό, όπου διέμενε με την οικογένειά του ο 39χρονος, κοντά στο ποιμνιοστάσιό του. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε ενώ καθόταν στην βεράντα του σπιτιού μαζί με το παιδί του.

Η σύζυγός του φέρεται να απουσίαζε εκείνη την ώρα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο δράστης φέρεται να έστησε καρτέρι, καθώς η περιοχή είναι σκοτεινή κι ερημική, βγήκε από τα χωράφια και πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα.

Ο 39χρονος φέρει τουλάχιστον τέσσερα τραύματα, όλα στη δεξιά πλευρά, σε μάγουλο, κοιλιακή χώρα, και στο χέρι σε δυο διαφορετικά σημεία.

Εκτιμάται ότι είτε ο ο δράστης βγήκε από τα δεξιά και τον πυροβόλησε, είτε ότι το θύμα άκουσε κάποιον θόρυβο, γύρισε να δει τι συμβαίνει και δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

 

 

Πηγή: cretalive

Πηγή άρθρου www.skai.gr

You May Also Like

More From Author