Χωρίς ρεύμα και άλλες περιοχές στα βόρεια προάστια της Αττικής

Χωρίς ρεύμα έμειναν και άλλες περιοχές στα βόρεια προάστια, λόγω πτώσης δέντρου στην Κάτω Κηφισιά το βράδυ της Τρίτης. Δεν ισχύουν οι πληροφορίες ότι βραχυκύκλωσε εκεί μετασχηματιστής της ΔΕΗ και ότι προκλήθηκε φωτιά.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης έχουν αναφερθεί σε Κηφισιά, Διόνυσο, Εκάλη, Δροσιά, Σταμάτα, Γραμματικό, Πολύδροσο, Χαλάνδρι, Φιλοθέη, Νέο Ψυχικό και αλλού στα βόρεια προάστια.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν όλη τη νύχτα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που οφείλονται στην πτώση δέντρων πάνω σε καλώδια ηλεκτρισμού.

Tο τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ (περί τα 400 άτομα), το οποίο ενισχύθηκε με επιπλέον 60 άτομα από τις υπόλοιπες περιφέρειες, συνεχίζει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης των ζημιών σε όλο το Λεκανοπέδιο.

Συνεργεία του στρατού, καθώς και μονάδες της ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος, από την Ελευσίνα, την Πάτρα, τη Λαμία και τη Λάρισα, συνδράμουν στις προσπάθειες για την αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης στην Αττική, που οφείλονται κυρίως στην πτώση δέντρων πάνω σε καλώδια ηλεκτρισμού.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Πηγή άρθρου www.ert.gr