Χρυσοχοΐδης: «Νεκρή η πόλη μετά τις 22:00» – Προανήγγειλε αστυνομικές επεμβάσεις με ή χωρίς καταγγελία (Video)

Estimated read time 1 min read

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε για τα μέτρα που θα ισχύσουν την παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, κάνοντας λόγο για καθολικούς και αυστηρούς ελέγχους στους δρόμους αλλά και στα σπίτια, όπου γίνονται πάρτι, με ή χωρίς καταγγελίες.

«Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Μα κανείς. Στις δέκα η πόλη πρέπει να είναι νεκρή για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων. Όποιο αυτοκίνητο θα κυκλοφορεί μετά τις δέκα θα το σταματά η αστυνομία. Δεν θα υπάρχει αυτοκίνητο που δεν θα το σταματά. Θα είναι καθολικοί οι έλεγχοι. Ανήμερα της πρωτοχρονιάς θα υπάρξουν επίσης πολύ αυστηροί έλεγχοι».

Τάδε έφη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανοίγοντας δρόμο για το κλίμα αστυνομοκρατίας που αναμένεται να επικρατήσει την παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοχρονιά όπως… Χριστούγεννα με αστυνομοκρατία και πιθανή διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς οδικούς άξονες

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν δίστασε να προαναγγείλει τον τρόπο με τον οποίο θα επεμβαίνει η αστυνομία εφόσον υπάρχουν πληροφορίες για διεξαγωγή πάρτι με περισσότερα άτομα απ’ όσα έχουν οριστεί ως ανώτατο όριο (9).

«Είτε με καταγγελία, είτε χωρίς καταγγελία, αν υπάρχει πληροφορία ότι κάπου γίνεται πάρτι που υπερβαίνει το όριο των ατόμων που επιτρέπεται από την νομοθεσία ή υπάρχει προκλητική συμπεριφορά κάποιων είναι προφανές ότι η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που πρέπει σύμφωνα με τον νόμο», τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.Πηγή άρθρου www.documentonews.gr

You May Also Like

More From Author