Φολέγανδρος – Κούγιας: Η 26χρονη υποπτευόταν τον δράστη ότι παρακολουθούσε τα μηνύματά της

Estimated read time 1 min read

Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο αναμένει να έχει στα χέρια του αύριο, Δευτερα, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε να υποστηρίξει την κατηγορία σε βάρος του 30χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη για λογαριασμό της οικογένειας του θύματος.

«Όπως γνωρίζετε, είμαστε στο στάδιο της προανάκρισης που είναι μυστική, δεν διαρρέει τίποτα. Δεν γνωρίζω αν όσα διέρρευσαν στα ΜΜΕ είναι αληθή. Εμείς ως προς το μέρος της υποστήριξης της κατηγορίας, δεν έχουμε δυνατότητα να έχουμε καμία πρόσβαση στη δικογραφία τουλάχιστον στο στάδιο της προανάκρισης, μόνο ο κατηγορούμενος έχει και οι συνάδελφοί μου που θα τον υπερασπιστούν», είπε ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ANT1.

«Η υπόθεση αφού ολοκληρωθεί, θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου που είναι η κατά τόπον αρμόδια Εισαγγελία. Από τον εισαγγελέα ή την εισαγγελέα Νάξου που θα επεξεργαστεί τη δικογραφία, θα ασκηθεί η δέουσα ποινική δίωξη. Με αυτήν την ποινική δίωξη, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον ανακριτή ή στην ανακρίτρια Νάξου, εκεί ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί, πιθανότατα θα πάρει προθεσμία. Την ημέρα της απολογίας του έχουμε δικαίωμα εμείς, η οικογένεια δηλαδή, να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας και εκεί να πάρουμε και αντίγραφα», συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος, περιγράφοντας τη διαδικασία.

Πηγή άρθρου www.cnn.gr

You May Also Like

More From Author