Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στο κέντρο του Λονδίνου

Estimated read time 1 min read

Twitter – London Fire Brigade

Η μεγάλη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε σιδηροδρομική γέφυρα στο Σάουθγουορκ, στο κεντρικό τμήμα του Λονδίνου, η οποία κατέστησε υποχρεωτική τη διακοπή δρομολογίων των τρένων στην περιοχή και την εκκένωση κάποιων κτιρίων, έχει τώρα τεθεί υπό έλεγχο, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία, που έστειλε δέκα πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 70 πυροσβέστες στο σημείο, ανέφερε πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς και πως έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πλάνα βίντεο που αναρτήθηκαν από την πυροσβεστική στο Twitter έδειχναν στήλες καπνού να βγαίνουν από τον δρόμο που περνάει κάτω από την σιδηροδρομική γέφυρα, όπου σύμφωνα με την πυροσβεστική βρίσκονταν κάποια οχήματα και είχε “παραδοθεί πλήρως στις φλόγες”.

Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί Σάουθγουορκ και Λόντον Μπριτζ έκλεισαν.

“Υπάρχει πολύς καπνός από την πυρκαγιά και συνιστάται σε αυτούς που ζουν ή εργάζονται στην περιοχή να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες τους”, ανέφερε ο διοικητής σταθμού της πυροσβεστικής Γουέιν Τζόνσον σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Επιπτώσεις από την πυρκαγιά έχουν υποστεί και τα τρένα της γραμμής Jubilee του υπογείου του Λονδίνου, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου διευκρίνισε ότι ο καπνός που βγαίνει από αποβάθρα στον σταθμό του μετρό στη Γέφυρα του Λονδίνου επιβεβαιώθηκε ότι προέρχεται από την πυρκαγιά στη σιδηροδρομική γέφυρα.

Το σιδηροδρομικό δίκτυο Rail Kent & Sussex ανακοίνωσε στο Twitter ότι, αν και η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, εξακολουθεί να καίει.

“Μόλις καταστεί ασφαλές θα επιθεωρήσουμε το σημείο αλλά προσώρας δεν υπάρχει αλλαγή στις υπηρεσίες με εκτροπές και ακυρώσεις σε όλο το Νότιο Λονδίνο”, ανέφερε.

 

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author