Τροχαίο Mad Clip: Η αστυνομία αναζητά δεύτερο όχημα που ξεκίνησαν μαζί από φανάρι

Στην αναζήτηση δεύτερου οχήματος που φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Mad Clip βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και ένα δεύτερο, πολυτελές και ιδιαίτερα μεγάλης ιπποδύναμης, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον ράπερ Mad Clip εξετάζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του reader.gr.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι στο προηγούμενο φανάρι ήταν σταματημένο δίπλα στο όχημα του ράπερ ένα δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι αξιωματικοί της Τροχαίας εξετάζουν το ενδεχόμενο τα δύο οχήματα να ξεκίνησαν μαζί με μεγάλη ταχύτητα, με τον 34χρονο ράπερ να χάνει τον έλεγχο του δικού του και αυτό να καρφώνεται σε μία κολώνα και ένα δέντρο, απέναντι από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Όσον αφορά στο δεύτερο όχημα, οι ίδιες που πηγές που μένει να επιβεβαιωθούν από την ΕΛΑΣ, θέλουν τον οδηγό του να στρίβει δεξιά σε κάθετο δρόμο της παραλιακής, όταν είδε το Mad clip να πλαγιολισθαίνει στη λεωφόρο Αθηνάς και στη συνέχεια να φεύγει πάνω στη νησίδα. Απαντήσεις θα δοθούν από το υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής.

Πηγή άρθρου www.gazzetta.gr