Τρεις συλλήψεις στο Καυτατζόγλειο

Στο Καυτατζόγλειο Στάδιο στην Θεσσαλονίκη, κατά την διάρκεια του αγώνα Ηρακλής – Εθνικός Νέου Αγιονερίου, συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμ

Τρεις συλλήψεις στο Καυτατζόγλειο

Στο Καυτατζόγλειο Στάδιο στην Θεσσαλονίκη, κατά την διάρκεια του αγώνα Ηρακλής – Εθνικός Νέου Αγιονερίου, συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμα, τρεις νεαροί ηλικίας 19, 29 και 36 ετών. Οι τρεις άντρες, μαζί με άλλους οπαδούς, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον διαιτητή του αγώνα, στους βοηθούς διαιτητών και στην συνέχεια στους αστυνομικούς, που επενέβησαν για την εκτόνωση της έντασης.

Η αιτία και αφορμή, ήταν η απόφαση του διαιτητή Ισαάκ Τσακαλίδη για προσωρινή διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα, εξαιτίας ανηρτημένου πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, των παιδιών του και των δημοσιογράφων. Αμέσως μετά την απόφαση του διαιτητή, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας «Ηρακλής», εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο 29άχρονος συλληφθείς, κινήθηκε εναντίον του βοηθού διαιτητή, τον οποίο τραυμάτισαν ελαφρά με τη χρήση σωματικής βίας.

Διαιτητής και βοηθοί οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ οπαδοί, μεταξύ των οποίων και οι υπόλοιποι δύο συλληφθέντες, συνέχισαν τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων, με μπουκάλια, κομμάτια σιδήρου, σιδερόβεργες και άλλα αντικείμενα, μέχρι την απώθησή τους και οριστική ομαλοποίηση της κατάστασης.

Οι τρεις συλληφθέντες είναι υπό κράτηση και θα οδηγηθούν αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.