Τραγωδία στο Λουτράκι: Νεκρό κοριτσάκι 5 ετών

Τραγωδία στο Λουτράκι: Νεκρό κοριτσάκι 5 ετών

Ανείπωτη τραγωδία στο Λουτράκι, όπου ένα κοριτσάκι 5 ετών πέθανε, λίγη ώρα μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Κορίνθου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας loutraki365.gr, γύρω στις 11 το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουνίου, το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, δέχθηκε κλήση από τους γονείς του παιδιού, για επείγον περιστατικό. Πέντε λεπτά αργότερα, το ασθενοφόρο βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε παρακείμενη οδό και οι διασώστες κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το μεταφέρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο Κέντρο Υγείας.

Μόλις έφτασε το παιδί στο Κέντρο Υγείας, ο γιατρός κατάλαβε ότι το παιδί ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και έδωσε εντολή να το μεταφέρουν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Μάλιστα, ο ίδιος, συνόδευσε το κοριτσάκι μέχρι το Νοσοκομείο, ενώ στη διαδρομή, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι -όπως αναφέρει η ιστοσελίδα- το 5χρονο κοριτσάκι, έφτασε στο Κέντρο Υγείας με πολύ χαμηλό οξυγόνο (73%), ενώ έβγαζε αφρούς από το στόμα και δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Οι δραματικές προσπάθειες των γιατρών να σώσουν το κοριτσάκι

Δέκα λεπτά αργότερα, το παιδί έφτασε στο Νοσοκομείο μαζί με τον εφημερεύοντα γιατρό του Κέντρου Υγείας και ο κορεσμός του οξυγόνου του στο αίμα, ήταν 93%. Όμως, η κατάσταση της υγείας του, παρέμενε ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως λόγω των πολλών υποκείμενων νοσημάτων που είχε.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, επί μία ολόκληρη ώρα προσπαθούσαν να κρατήσουν το παιδί στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου της 5χρονης.

Τραγική φιγούρα, η μητέρα της, η οποία βρισκόταν συνεχώς δίπλα στο παιδί της, ενώ τη συνόδευσε και με το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

 

 

 Πηγή άρθρου www.enikos.gr