Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτηγάκι ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου και στη συνέχεια η αμαξοστοιχία το παρέσυρε. Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος όταν κατάλαβε πως το όχημα δεν μπορούσε να κινηθεί, πρόλαβε και πήδηξε έξω, ωστόσο τραυματίστηκε από την πόρτα.
Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο. Εκεί, θα κάνει λίγα ράμματα και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε και η συνδρομή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να στείλει λεωφορείο στο σημείο και να μεταφέρει τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας.
Πληροφορίες από GRTimes
Ειδήσεις σήμερα:
Μητσοτάκης και Μακρόν δίνουν σάρκα και οστά στο σύνθημα «Ελλάς – Γαλλία – Συμμαχία»
Ανησυχία για ταυτόχρονη εξάπλωση γρίπης και κορωνοϊού – Η αντοχή του ΕΣΥ
Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Κρήτη: Σε σκηνές οι κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου – Πάνω από 40 οι μετασεισμοί
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr