Τοπίο στην ομίχλη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νέα συνέλευση των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορικής εφημερίδας.

Η μεγαλομέτοχος Μάνια Τεγοπούλου, μετά τις χθεσινές της δηλώσεις περί διευθυντικού δικαιώματος, κατέστησε σαφές, ότι ως προς τα διευθυντικά στελέχη θα συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά οι παρεμβάσεις της δεν αφορούν τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Για το λόγο αυτό και η ανακοίνωση της Συσπείρωσης περιλαμβάνει τόσο σκληρούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο της.

Από την άλλη, σε μια προσπάθεια να αποσυμφορηθεί η κατάσταση, φαίνεται, ότι είναι διατεθειμένη να κάνει ένα βήμα πίσω και να αφήσει την αδελφή της Ελένη, ηθοποιό στο επάγγελμα, να συνεχίσει το πρόγραμμα περικοπών στην προβληματική εταιρία.

Ωστόσο, όλοι όσοι γνωρίζουν τον κυκλοθυμικό της χαρακτήρα, δεν θεωρούν ότι μια τέτοια απόφαση θα διαρκέσει για πολύ, ενώ και ο ξάδελφος του Κίτσου, Θανάσης Τεγόπουλος φαίνεται αποφασισμένος να μην επιτρέψει να συνεχιστεί άλλο η απαξίωση της εφημερίδας.

Όσο για την ηλεκτρική καρέκλα του διευθυντή σύνταξης; Μάλλον θα παραμείνει κενή, αφού κανείς δεν θέλει να αναλάβει μια θέση που θα πρέπει να υπακούει στις όποιες αποφάσεις και παρορμήσεις της Μάνιας…


You May Also Like

More From Author