Τι αλλάζει στην ΕΡΤ

Παρακολουθήστε ζωντανά η συνέντευξη τύπου του Ηλ. Μόσιαλου για την αναδιάρθρωση των δημοσίων ΜΜΕ: http://www.skai.gr/player/tvlive/ Ο κ. Μόσιαλος προανήγγειλε ρυθμίσεις και για το ΑΠΕ και το ΜΠΕ, τις γενικές γραμματείες, τα ιδιωτικά κανάλια, τον περιφερειακό τύπο, αλλά και τη διαφήμιση στις εφημερίδες! Παράλληλα, εξήγγειλε μια μη κομματικοποιημένη τηλεόραση, παρότι ο ίδιος έχει εμφανιστεί δεκάδες φορές […]

Παρακολουθήστε ζωντανά η συνέντευξη τύπου του Ηλ. Μόσιαλου για την αναδιάρθρωση των δημοσίων ΜΜΕ:

http://www.skai.gr/player/tvlive/

Ο κ. Μόσιαλος προανήγγειλε ρυθμίσεις και για το ΑΠΕ και το ΜΠΕ, τις γενικές γραμματείες, τα ιδιωτικά κανάλια, τον περιφερειακό τύπο, αλλά και τη διαφήμιση στις εφημερίδες!

Παράλληλα, εξήγγειλε μια μη κομματικοποιημένη τηλεόραση, παρότι ο ίδιος έχει εμφανιστεί δεκάδες φορές στο κρατικό κανάλι από τότε που ανέλαβε και πάντα μόνος του χωρίς αντίλογο!

Προανήγγειλε τη δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής που θα φροντίζει ώστε να αποφεύγεται ο απευθείας έλεγχος από την εκάστοτε κυβέρνηση. Η επιτροπή θα ανακοινώσει τις προτάσεις της ως τα μέσα Οκτωβρίου όσον αφορά το Δ.Σ., τη δημιουργία εποπτικού συμβουλίου και την επιλογή των γενικών διευθυντών.