Τη δεύτερη δόση του εμβολίου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πολιτική

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε το πρωί της Δευτέρας (18/1) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Την πρώτη δόση την είχε κάνει στις 27 Δεκεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» λίγο μετά τις 09:00, ενώ θα ακολουθήσει στις 10:00 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο συνολικός αριθμός των εμβολιασμένων αυτή τη στιγμή στην χώρα μας έχει φτάσει τους 80.000. Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά την πρώτη ημέρα έναρξης των εμβολιασμών του γενικού πληθυσμού, είχαν κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν 3.777 ηλικιωμένοι. Δεν προσήλθαν οι 733, ίσως λόγω και των άσχημων καιρικών συνθηκών. Στη θέση τους εμβολιάστηκαν γιατροί από τις λίστες των Ιατρικών Συλλόγων, ώστε καμία δόση να μην πάει χαμένη. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να ενεργοποιηθεί η λίστα αναμονής των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων για την αναπλήρωση των ραντεβού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.Πηγή άρθρου www.news247.gr