Τη Δευτέρα έρχεται… η «συντέλεια του κόσμου»

Estimated read time 1 min read

© Ig0rzh | Dreamstime.com

Σ.Ι.

Το μετέδωσε αρχικά το Reuters και στη συνέχεια πήρε «φωτιά» το διαδίκτυο, με τις ειδησεογραφικές σελίδες –τη μία μετά την άλλη– να αναμεταδίδουν τα «νέα».

Όσο πλησιάζουμε στην 9η Μαΐου τόσο πυκνώνουν τα δημοσιεύματα στον διεθνή και τον εγχώριο Τύπο για τις εξελίξεις στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο.

Στη Ρωσία, τη Δευτέρα, γιορτάζεται πανηγυρικά η ημέρα της επετείου της νίκης επί των Ναζί, με την πραγματοποίηση μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας – και τα σενάρια για μια ηχηρή εξέλιξη στο πεδίο των μαχών δίνουν και παίρνουν.

Μεταξύ άλλων, το βράδυ της Παρασκευής, το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ρεπορτάζ που αναφέρει πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αφού ηγηθεί των εορτασμών κατά της ναζιστικής Γερμανίας, θα προειδοποιήσει τη Δύση για τη «συντέλεια» του κόσμου.

Ακολούθησε μπαράζ δημοσιευμάτων (και) στον ελληνικό Τύπο με τη «συντέλεια» να πρωταγωνιστεί στους τίτλους, με «οδηγό» το τηλεγράφημα του Reuters.

Δεν ξέρουμε αν τη Δευτέρα θα συμβεί η «συντέλεια του κόσμου». Ξέρουμε όμως πως η ανατολή του ηλίου θα γίνει στις 06:20 και η δύση του ηλίου στις 20:22.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author