Ταυτοποιήθηκε η σορός της Δήμητρας της Λέσβου – Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Τραγική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της Δήμητρας της Λέσβου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ταυτοποιήθηκε η σορός της, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες ότι είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση του 64χρονου Δημήτρη Καλογιάννη, του ανθρώπου που όλοι στη Λέσβο ξέρουν με το όνομα Δήμητρα και είχε εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου, αναμένονται αύριο Τρίτη (15/6).

Υπενθυμίζεται ότι η αγωνία της οικογένειας είχε ανέβει κατακόρυφα μετά την είδηση πως μια σορός η οποία βρίσκεται στα αζήτητα νοσοκομείου ενδεχομένως να ανήκει στη Δήμητρα.

Με ανάρτησή του στο Facebook πριν μερικές ημέρες (10.06) ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ανέφερε ότι ο 64χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη και η σορός του αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του.

Μέσω των δικηγόρων τους, η οικογένεια του Δημήτρη Καλογιάννη είχε τονίσει ότι βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία της ταυτοποίησης για την σορό που βρίσκεται στα αζήτητα και μόλις τα αποτελέσματα βγουν θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Πηγή άρθρου www.newsbeast.gr