Τέλος από πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Παναγιώτης Αρκουμανέας

Estimated read time 1 min read

Παραιτήθηκε από την προεδρία του ΕΟΔΥ κι επισήμως ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, με το υπουργείο Υγείας να ανακοινώνει ότι η παραίτησή του έγινε δεκτή.

Με μια λιτή ανακοίνωση το υπουργείο αναφέρει: Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του. Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης την αποδέχθηκε και τον ευχαρίστησε για την πολύτιμη συμβολή του στον ΕΟΔΥ και στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook έδωσε στη δημοσιότητα και την επιστολή παραίτησής του.

Η είδηση περί παραίτησης του κ. Αρκουμανέα από μια από τις πιο κεντρικές θέσεις στην αντιμετώπιση του κορονοϊού κυκλοφορούσε εδώ και καιρό, έπειτα από διαρροή του ίδιου του παραιτηθέντα προέδρου του ΕΟΔΥ. 

Επισήμως δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της παραίτησης, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αναμένεται να αναλάβει πόστο στο υπουργείο Τουρισμού, ακολουθώντας, δηλαδή, τον στενό του συνεργάτη Βασίλη Κικίλια, ο οποίος στον πρόσφατο ανασχηματισμό μεταφέρθηκε σε εκείνο το υπουργείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την ανάληψη του υπουργείου Υγείας από τον Θάνο Πλεύρη, φαίνεται πως έχουν μπει σε κίνηση αρκετές ανακατατάξεις, καθώς, εκτός του Παναγιώτη Αρκουμανέα, χθες κυκλοφόρησε η είδηση πως και ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Κουρούσης παραιτήθηκε από τη θέση του, ενώ τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν πληροφορίες για σημαντικές ανακατατάξεις στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων, κάτι που το υπουργείο διαψεύδει.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author