Σύλληψη μιας γυναίκας για εμπρησμό

Mία 45χρονη ρωσίδα, η οποία, με βάση την προανάκριση και τα όσα διαπιστώθηκαν – κατά τις πληροφορίες – από οπτικοακουστικό υλικό που είχε σ…

Σύλληψη μιας γυναίκας για εμπρησμόMία 45χρονη ρωσίδα, η οποία, με βάση την προανάκριση και τα όσα διαπιστώθηκαν – κατά τις πληροφορίες – από οπτικοακουστικό υλικό που είχε στα χέρια της η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου, κινούνταν επί αρκετή ώρα γύρω από το κατάστημα και σε κάποια στιγμή έσπασε τη τζαμαρία μίας πλαϊνής πόρτας, πέταξε κάτι μέσα και απομακρύνθηκε, συνελήφθη χθες το μεσημέρι για την πρόκληση πυρκαγιάς σε τουριστικό κατάστημα το πρωί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα εργαζόταν στο παρελθόν στο εν λόγω κατάστημα.

Υπενθυμίζεται οτι από τη φωτιά κινδυνευσαν δυο ηλικιωμένες γυναίκες , όταν οι φλόγες απείλησαν το σπίτι στο οποίο διαμένουν και βρίσκεται ακριβώς από πάνω από εμπορικό κατάστημα στο οποίο ξέσπασε η φωτιά. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα σε κατάστημα με τουριστικά είδη και είδη προικός και πολύ γρήγορα οι καπνοί επεκτάθηκαν τόσο στο υπερκείμενο σπίτι, όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένες αδερφές 85 και 83 ετών, εκ των οποίων η μία έχει κινητικά προβλήματα, αλλά και στο διπλανό κατάστημα.

Περισσότερα…