ΣΥΡΙΖΑ: «Για να είναι ειλικρινής η στάση του κ. Μητσοτάκη…»

Estimated read time 1 min read

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμά πως η διαγραφή του Κων. Μπογδάνου έγινε «με καθυστέρηση δύο εβδομάδων», αφού πρώτα «τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο κ. Δένδιας».

«Η φασιστική και αποτρόπαια δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα νηπίων μεταναστών δεν ήταν ικανή, μέχρι που ο Μπογδάνος άγγιξε και το περιβάλλον του ίδιου του κ. Μητσοτάκη» σημειώνει το κόμμα της Κουμουνδούρου σχετικά με την αναφορά του «γαλάζιου» βουλευτή στις γιορτές μίσους σε Γράμμο – Βίτσι όπου παρευρέθηκε μαζί με την επικεφαλής του πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, αλλά και τον βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. Ζήση Τζηκαλάγια.

«Συνεπώς, για να είναι ειλικρινής η στάση του κ. Μητσοτάκη, εκτός από τον Μπογδάνο θα πρέπει να διαγράψει άμεσα και τον βουλευτή Τζηκαλάγια και να αποπέμψει την κα Αντωνίου από το πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και καλεί μετά «να πάρουν σειρά οι ακροδεξιοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί του».

Διαφορετικά, «αυτή η σημερινή του απόφαση θα είναι υποκριτική και θα επιβεβαιώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει και ανέχεται ακροδεξιούς στο κόμμα του και την κυβέρνησή του».

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author