Συναυλία σε παραλία στη Χαλκιδική εξετάζεται ως εστία διασποράς του κορονοϊού – Φέρεται να συμμετείχαν 2.000 άτομα


Η πληροφορία κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα την τελευταία εβδομάδα. Beach bar της Χαλκιδικής που έκανε συναυλία διέσπειρε τον κορονοϊό. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο πάρτι ήταν η αφορμή για να νοσήσουν δεκάδες νέες και νέοι.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα το απόγευμα ο Σ. Τσιόδρας είπε στους δημοσιογράφους ότι η μετάδοση το κορονοϊού στον οίκου ευγηρίας με τα 36 κρούσματα έγινε από νεαρό που παραβρέθηκε σε συναυλία στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για  συγκεκριμένη συναυλία, στην οποία έδωσαν το παρών περίπου 2.000 άτομα.

Τρεις μπάρμαν που ετοίμαζαν ποτά για όλο αυτό τον κόσμο φέρεται να βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Το ίδιο και ένας αθλητής από επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου.

Εργαζόμενος του beach bar κατήγγειλε στο thestival ότι δόθηκε γραμμή να μην μαθευτεί η ύπαρξη κρουσμάτων για να μην δυσφημιστεί η επιχείρηση. Φέρεται να ζητήθηκε από το προσωπικό απόλυτη εχεμύθεια όμως κάποιοι το θεώρησαν λάθος και κατήγγειλαν τα όσα έγιναν.

Την ίδια ώρα γνωστός επιχειρηματίας στον τομέα της διασκέδασης δηλώνει στο thestival: «Θα πρέπει και οι καλλιτέχνες να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να κατεβάσουν το κασέ τους. Δεν γίνεται να ζητάνε 20.000 για μια συναυλία. Από που θα βγουν αυτά τα λεφτά. Αναγκάζονται οι επιχειρηματίες να βάλουν στα μαγαζιά τους περισσότερο κόσμο για να μην πτωχεύσουν. Δίνουμε ψωμί σε χιλιάδες οικογένειες».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRΠηγή άρθρου www.newsbeast.gr