«Συμπτωματικές» διαρροές από την Οικονομική Εισαγγελία

«Συμπτωματικές» διαρροές από την Οικονομική Εισαγγελία

Οι «συμπτωματικές» χρονικά διαρροές περί ανάσυρσης της μήνυσης Βγενόπουλου από την νέα Οικονομική Εισαγγελία κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στην όποια αποκατάσταση του κύρους τη δικαιοσύνης.

Είναι τουλάχιστον ανεξήγητο το πώς έγιναν διαρροές για την απόφαση να διερευνηθεί το αν διαπράχθηκαν αδικήματα και από την πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό ούτε οι συνήγοροι των προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται. Το γνωστό ηχητικό στο οποίο ακούγεται ο Βγενόπουλος να πιέζει μια κυρία προκειμένου να κατηγορήσει την Β. Θάνου θεωρήθηκε όψιμα αξιόλογο στοιχείο.

Αμέσως μετά τη διαρροή σαν έτοιμα από καιρό τα γαλάζια παπαγαλάκια έσπευσαν να αναμασήσουν την «είδηση» στα στρατευμένα δελτία. 

Ανεξήγητο είναι επίσης το πώς έγινε η διαρροή αυτή τέσσερις μόλις ημέρες πριν εκδικαστεί η αγωγή της κας Θάνου σε βάρος του φιλοκυβερνητικού ιστότοπου i-efimerida για τις προσβολές και τις συκοφαντίες σε βάρος της. Οι συμπτώσεις αυτές πολύ δύσκολα γίνονται πιστευτές ως τυχαίες όπως φυσικά και το γεγονός ότι το περίφημο ηχητικό Βγενόπουλου δεν είχε καν κατατεθεί από τον ίδιο στην αρχική του μήνυση παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε μιλήσει για την παράνομη αυτή καταγραφή. 

Είναι κρίμα που ο Χρήστος Μπαρδάκης ο οποίος ορίστηκε ομόφωνα από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως ο επικεφαλής της νέας υπερ-εισαγγελίας επιτρέπει να γίνεται «σουρωτήρι»  και μάλιστα με βολικές χρονικά για κάποιους διαρροές 

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr