Συγγενείς 10χρονης Μαρκέλλας: ”Να μάθουμε ποιος είναι ο δράστης και να τιμωρηθεί” – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα που αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν επέστρεφε σπίτι της από το σχολείο. Όπως είχε αναφέρει συμμαθητής του μικρού κοριτσιού, με τον οποίο επέστρεφαν μαζί από το σχολείο, μια γυναίκα με κόκκινα κοντά μαλλιά, τη φώναξε με το όνομά της, την πλησίασε, συνομίλησαν και το κορίτσι την ακολούθησε.

Πρώτος που αντιλήφθηκε το παιδί το πρωί του Σαββάτου ήταν ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Σοφούλη, ο οποίος κάλεσε την Άμεση Δράση.

Το κορίτσι δεν φέρει κάποια εμφανή αμυχή ή ενδείξεις κακοποίησης, ωστόσο εξετάζεται από παιδοψυχολόγο για να διαπιστωθεί που το πήγε η μυστηριώδης γυναίκα και τι συνέβη εκεί. Πρόσθετα δόθηκε εντολή να διενεργηθεί ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη που αναμένεται για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής. Η έρευνα του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζεται και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Συγγενείς: Να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης

Όπως δήλωσε μιλώντας στο GRTimes.gr, η θεία της δεκάχρονης, ήταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι από την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, που τα συναισθήματά τους χτύπησαν «κόκκινο» στο άκουσμα ότι η 10χρονη βρέθηκε. 

”Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά θέλουμε να μάθουμε επιτέλους τι έχει γίνει” ανέφερε και τόνισε πως ζητούν το παιδί να προστατευθεί και ”να μην ακούγονται όσα ακούγονται από τον κόσμο”.

Τέλος, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έσπευσε από την πρώτη στιγμή να βοηθήσει και είπε ότι η ανταπόκριση ήταν συγκινητική. ”Η χαρά μας είναι απίστευτη που έχει βρεθεί. Ανυπομονούμε να έρθει. Επιτέλους, όλη αυτή η περιπέτεια τελείωσε, εντός εισαγωγικών γιατί πιστεύω ότι η ψυχολογική υποστήριξη που θα χρειαστεί από δω και πέρα, τώρα ξεκινάει” δήλωσε στο GRTimes.gr η θεία και νονά της Μαρκέλλας.

«Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο, όπως μας βοήθησε για να βρούμε την μικρή, να δείξει ευαισθησία στην πορεία. Θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι ο δράστης και να τιμωρηθεί. Δεν θέλω καμιά οικογένεια να περάσει τα ίδια» είπε στη συνέχεια.

«Το μόνο που θέλω είναι να δώσουμε αγάπη και φροντίδα στην Μαρκέλλα και να αναπληρώσουμε και δίπλα για τις δύο μέρες που την χάσαμε και μας έλειψε τόσο πολύ», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλη η περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη γέμισε με χαμόγελα με την είδηση ότι βρέθηκε η μικρή που αγνοούνταν περίπου 40 ώρες, καθώς ο κόσμος από την πρώτη στιγμή έδειξε τη συμπαράσταση του και συμμετείχε ενεργά στις έρευνες.Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author