Στο μικροσκόπιο των Αρχών ένα χρηματοκιβώτιο με 500ευρα


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021, 23:30

Στον ανακριτή οδηγείται αύριο, Μεγάλο Σάββατο, ο Μένιος Φουρθιώτης προκειμένου να απολογηθεί για τις εννέα βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Το απολογητικό του υπόμνημα ετοιμάζει μέσα από τα κρατητήρια της Ασφάλειας με τους δύο δικηγόρους του. Θα απαντήσει μία προς μία στις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει για τα «κατά παραγγελία», όπως χαρακτηριστικά κατηγορείται από τις Αρχές, χτυπήματα. 

Το μόνο που έχει πει στις Αρχές μέχρι τώρα είναι: «Αρνούμαι τις αποδιδόμενες σε μένα κατηγορίες και επιθυμώ να απολογηθώ ενώπιον του Εισαγγελέα από κοινού με τον δικηγόρο μου». 

Στο μικροσκόπιο το χρηματοκιβώτιο με τα 500ευρα 

Στο μικροσκόπιο εκτός από τις κρυφές επικοινωνίες που φέρεται να είχε με τους δράστες για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις στο σπίτι του, όπως κατηγορείται από τις Αρχές, μπαίνει ένα χρηματοκιβώτιο με χρήματα. 

Δύο εβδομάδες οι Αρχές παρακολουθούσαν τις κινήσεις των τεσσάρων κατηγορουμένων, του Μένιου Φουρθιώτη και των τριών άλλων αντρών.

Ανακάλυψαν ότι στις 26 Απριλίου ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους παρέδωσε σε συνεργείο στο Περιστέρι ένα χρηματοκιβώτιο μέσα σε ένα λευκό σάκο. Το χρηματοκιβώτιο περιείχε:

– 6 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ 

– 48 χαρτονομίσματα των 100 ευρώ 

– 277 χαρτονομίσματα  των 50 ευρώ 

Επιπλέον στην κατοχή του κατηγορούμενου Π.Γ βρέθηκαν 10.800 ευρώ.

Η ογκοδέστατη δικογραφία περιλαμβάνει και αναφορές πρώην αστυνομικών που ήταν στη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη και κάνουν λόγο για απρεπή συμπεριφορά του παρουσιαστή.

Πηγή: Star


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021, 23:32

Πηγή άρθρου www.zougla.gr