Στον εισαγγελέα την Τετάρτη οι δύο συλληφθέντες για την παρέμβαση στο σπίτι της Νικολάου

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Τετάρτης οι δύο συλληφθέντες μετά την καταδρομική επίθεση στο σπίτι της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου.

Πρόκειται για έναν Έλληνα πολύ γνωστό στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ο οποίος μάλιστα είχε καταδικασθεί και για ληστεία, ενώ έχει πάρει μέρος σε πολλές συγκεντρώσεις συμπαράστασης αναρχικών αλλά και τρομοκρατών.

Ο δεύτερος είναι ένας Ιταλός για τον οποίο οι αρχές προσπαθούν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία.

Μάλιστα και οι δύο υπογράφουν κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με το οποίο παραδέχονται ότι πήραν μέρος στην καταδρομική επίθεση.

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, περίπου 10 άτομα με πέντε μηχανάκια έριξαν τρικάκια έξω από το σπίτι της Σοφίας Νικολάου με συνθήματα για τις φυλακές.

Είναι η δεύτερη φορά που το σπίτι της κυρίας Νικολάου γίνεται στόχος αναρχικών ομάδων.

Η παρέμβαση που έγινε έξω από το σπίτι της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

«Καταδικάζουμε τη σημερινή επιχείρηση εκφοβισμού της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου από τους γνωστούς πλέον αγνώστους, αλλά και τη στοχοποίησή της από τα φερέφωνα του μίσους και του διχασμού.

Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στοΠηγή άρθρου www.in.gr