Στα σπίτια τους από Δευτέρα οι μαθητές όλης της …

Χωρίς μεταφορά θα μείνουν από την προσεχή Δευτέρα οι μαθητές σε όλη την Κρήτη λόγω της διακοπής των δρομολογίων από τα ΚΤΕΛ Ανατολικής κα

Στα σπίτια τους από Δευτέρα οι μαθητές όλης της Κρήτης- Τα ΚΤΕΛ σταματούν τη μεταφοράΧωρίς μεταφορά θα μείνουν από την προσεχή Δευτέρα οι μαθητές σε όλη την Κρήτη λόγω της διακοπής των δρομολογίων από τα ΚΤΕΛ Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης. Το ελεγκτικό συνέδριο καθυστερεί την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και η τράπεζα (ALPHA) αρνείται να προκαταβάλει στο ΚΤΕΛ μέρος των χρημάτων αν δεν έχει στα χέρια της τη σύμβαση υπογεγραμμένη.

Όπως εξηγεί στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Μανώλης Χαχλιούτης τα έξοδα του ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών είναι τεράστια χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης από την Τράπεζα εφόσον δεν έχει ακόμα υπογραφεί η σχετική σύμβαση.
«Έχουμε μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, ενώ υπάρχει νόμος για την παράταση της σύμβασης μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2011, εντούτοις το ελεγκτικό Συνέδριο ζήτησε να γίνει εκ νέου προσυμβατικός έλεγχος. Η τράπεζα, όπως είναι φυσικό, αρνείται να μας προκαταβάλει τα αντίστοιχα ποσά της αν δεν της καταθέσουμε τη σύμβαση υπογεγραμμένη». 

Περισσότερα…