«Σπίτι του καθημερινά ανήλικοι»: Σοκάρουν οι γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη

Σοκαριστικές οι μαρτυρίες των γειτόνων του Δημήτρη Λιγνάδη

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων του γνωστού σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο με την κατηγορία του «βιασμού κατά συρροή», το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου. Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και της πολυκατοικίας που διέμενε ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησαν στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκαν σε φωνές που ακούγονταν από το διαμέρισμά του σκηνοθέτη και σε ανήλικους που πήγαιναν καθημερινά σ αυτό..

«Καμιά φορά ακούγαμε φωνές και νομίζαμε ότι έκαναν πρόβες. Είναι πολύ λυπηρό», ανέφερε μία γειτόνισσα ενώ μία άλλη που μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον σκηνοθέτη σημείωσε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε «κόψει τον δρόμο» της κόρης της μέσα στην πολυκατοικία, όταν αυτή ήταν μόλις 15 ετών. «Μπήκανε μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά». Η ίδια γυναίκα υποστηρίζει πως λίγα χρόνια αργότερα της πρότεινε να πιούν καφέ για να την βοηθήσει με τα μαθήματά της. «Προσπάθησε να πλησιάσει και την κόρη μου. Είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός. Και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Λιγνάδης: Ερχονται εκπλήξεις στην υπόθεση – Νέες καταγγελίες σε δικηγόρους

Καθημερινά έμπαιναν στο σπίτι ανήλικοι μετανάστες

Οι γείτονες τονίζουν παράλληλα ότι ήξεραν εδώ και χρόνια πως κάτι περίεργο συνέβαινε στο σπίτι του Λιγνάδη ενώ καταγγέλλουν ότι καθημερινά έμπαιναν εκεί ανήλικοι μετανάστες. «Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμος. Ανήλικοι μετανάστες. Σχεδόν κάθε μέρα. Όταν χτύπούσαν σε εμένα (το κουδούνι) και τους έλεγα να φύγουν μου έλεγαν ότι ”πάμε στον κ. Λιγνάδη“». «Όλα αλήθειες είναι. Μία ώρα, δύο τη νύχτα. Τρεις. Πολλά παιδιά. Νύχτα μεσάνυχτα. Αυτό που σου λέω», σημείωσε ένας άλλος γείτονας όταν ερωτήθηκε για το αν έβλεπε ανήλικους να μπαίνουν στο σπίτι ενώ τόνισε ότι αυτό συνέβαινε για πολλά χρόνια. «Όσα χρόνια έχουμε εδώ πέρα», ξεκαθάρισε.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Λιγνάδης: Το πρώτο 24ωρο στον όροφο 7 της ΓΑΔΑ

Πηγή άρθρου www.ethnos.gr