Στο νεκροταφείο Παπάγου βρίσκεται η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, για το «τελευταίο αντίο» στον πρώην υπουργό.
Η κηδεία τελέσθηκε στις 3 το μεσημέρι. Νωρίτερα, έφτασαν η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, υποβασταζόμενη από με τα παιδιά τους. Στα χέρια της κρατούσε τη φωτογραφία του εκλιπόντος.
Η εξόδιος ακολουθία τελείται σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία παρέστη και στην κηδεία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπως και οι Μαργαρίτα Παπανδρέου και Κώστας Λαλιώτης.
![Κηδεία Βαλυράκη](https://i1.prth.gr/images/963x541/files/YouTube/zlJ_tC4n58M.jpg)
Η κηδεία επρόκειτο να γίνει την Τρίτη. Ωστόσο η οικογένειά του ανέβαλε την τελετή, καταγγέλλοντας ανθρωποκτονία του Σήφη Βαλυράκη.
![Φώφη Γεννηματά για Σήφη Βαλυράκη](https://i1.prth.gr/images/963x541/files/YouTube/PGlAC91tOzM.jpg)
![Κηδεία Βαλυράκη (5)](https://i1.prth.gr/images/963x541/files/YouTube/7oN10aelCxI.jpg)
![kideia-valiraki__7_](https://i1.prth.gr/images/w880/files/2021-01-28/kideia-valiraki__7_.jpg)
![kideia-valiraki__1_](https://i1.prth.gr/images/w880/files/2021-01-28/kideia-valiraki__1_.jpg)
Ειδήσεις σήμερα:
Η Γιάννα Τερζή προειδοποιεί: «Θα ακολουθήσουν κι άλλες καταγγελίες από τη δισκογραφία»
Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Στον ανακριτή σήμερα ο πρώην προπονητής – Τι θα υποστηρίξει
Πανεπιστήμιο Στάνφορντ: Στη λίστα των κορυφαίων 100 επιστήμονες του ΑΠΘ