Σεπόλια: Τρεις φορές συνάντησε τη 12χρονη ο εισοδηματίας – Newsbomb – Ειδησεις

Estimated read time 1 min read

Ο 35χρονος εισοδηματίας είχε παρουσιαστεί αρχικά αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για συνομιλίες που είχε με τη 12χρονη, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη μετά από την έρευνα της ΕΛΑΣ.

Τρεις φορές κατηγορείται ότι συνάντησε την 12χρονη από τα Σεπόλια ο 35χρονος εισοδηματίας, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο σπίτι του στον Κορυδαλλό.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία, βάσει των οποίων εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από το 33ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών. Ο 35χρονος δεν ασκεί κάποιο επάγγελμα και βιοπορίζεται από την εκμετάλλευση περιουσιακών του στοιχείων.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία λάπτοπ (φορητοί υπολογιστές), δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του την ώρα της σύλληψης.

Ο άντρας αυτός είχε παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως και είχε καταθέσει ότι συνομίλησε διαδικτυακά με την 12χρονη αλλά δεν τη συνάντησε ποτέ από κοντά. Από την έρευνα προέκυψε, ωστόσο, ότι τη συνάντησε έναντι αμοιβής τρεις φορές.

Όσον αφορά στον δεύτερο συλληφθέντα, από την έρευνα προέκυψε ότι είχε συναντήσει μία φορά την ανήλικη έναντι αμοιβής. Πρόκειται για 39χρονο συνοδό ασφαλείας (σε εταιρία σεκιούριτι). Στο σπίτι του στο Ηράκλειο βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα μνήμης, ένα πιστόλι, 42 φυσίγγια, ενώ κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του την ώρα της σύλληψης. Για το όπλο είχε άδεια κατοχής, καθώς το χρησιμοποιούσε στη δουλειά του.

Τα κατασχεθέντα από τα σπίτια των δύο συλληφθέντων μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου θα συνεχιστεί η έρευνα. Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η εκτέλεση ακόμα δύο ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν χθες Πέμπτη από την Ανακρίτρια.

Διαβάστε ακόμα:

Σεπόλια: Στην Ευελπίδων οι 2 συλληφθέντες για την υπόθεση της 12χρονης

Σεπόλια:Ο διάλογος της 12χρονης με την παιδοψυχολόγο για τη μητέρα της

Σεπόλια: Εξαφανισμένοι οι δύο άντρες που αναζητούνται για τη 12χρονηΠηγή άρθρου www.newsbomb.gr

You May Also Like

More From Author