Σατανιστές πυρπόλησαν 18χρονη Ελληνίδα στο Γιοχάνεσμπουργκ

Στο Θεό έχει στρέψει τις ελπίδες της η οικογένεια μιας 18χρονης Ελληνίδας, η οποία έπεσε θύμα σατανιστών στο Γιοχάνεσμπουργκ!

Η νεαρή κοπέ…

Σατανιστές πυρπόλησαν 18χρονη Ελληνίδα στο Γιοχάνεσμπουργκ

Στο Θεό έχει στρέψει τις ελπίδες της η οικογένεια μιας 18χρονης Ελληνίδας, η οποία έπεσε θύμα σατανιστών στο Γιοχάνεσμπουργκ!

Η νεαρή κοπέλα υπέστη φρικτές δοκιμασίες εις το όνομα του σατανά από πέντε δράστες που δε δίστασαν να τη «θυσιάσουν» πυρπολώντας την προκαλώντας εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Τώρα η νεαρή, δίνει μάχη με τη ζωή ενώ η τοπική αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις έπειτα από μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή σε κάποιο ήσυχο προάστιο της πρωτεύουσας της Νότιας Αφρικής.

Η 18χρονη Κίρστη Θεολόγου βρισκόταν στο σπίτι της όταν έλαβε πρόσκληση για βόλτα από μια παρέα φίλων της, αποτελούμενη από τέσσερα αγόρια και μια κοπέλα.

Η 18χρονη ανυποψίαστη για το τι θα συνέβαινε ακολούθησε τα νεαρά άτομα σε ένα  λόφο κοντά στο κολυμβητήριο της περιοχής. Το τι συνέβη από την ώρα που έφτασαν στο σημείο δεν το χωρά ο νους.

Τα αγόρια της παρέας, γρήγορα έστησαν το σατανικό και φρικιαστικό σκηνικό, καίγοντας το χέρι της μιας κοπέλας ώστε να τρέξει αίμα. Στη συνέχεια υποχρέωσαν την Κίρστι να πιει το αίμα της φίλης της! Μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, υπέκυψε…

Ακολούθως την περιέλουσαν με βενζίνη και την πυρπόλησαν! Με όση δύναμη διέθετε η 18χρονη, κατάφερε και έσβησε τις φλόγες από το σώμα της και με βασανιστικές κινήσεις κατάφερε και έφτασε μέχρι το σπίτι της. Όταν μπήκε μέσα, βρήκε την μητέρα της και κατέρρευσε μπροστά της.

Με τη σειρά της η μητέρα της Σίλβια Θεολόγου σε κατάσταση σοκ μετέφερε την κόρη της στο νοσοκομείο, όπου δίνει την υπέρτατη μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Το θύμα φέρει εγκαύματα σε ποσοστό άνω του 50% σε όλο της το σώμα ενώ το πρόσωπό της δεν αναγνωρίζεται τη στιγμή που οι γιατροί της δηλώνουν έκπληκτοι με το γεγονός ότι η 18χρονη κατάφερε και επιβίωσε.

Οι συλλήψεις και η επικείμενη δίκη
Δυο από τους δράστες, ηλικίας 19 και 21 ετών, παραδόθηκαν στις αρχές καθώς οι ταυτότητές τους ήταν ήδη γνωστές στην οικογένεια του θύματος. Η τοπική αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε άλλα δυο άτομα της σατανικής αυτής παρέας ενώ αναζητείται το πέμπτο μέλος της αδίστακτης παρέας. Η δικάσιμος έχει οριστεί για τη 1η Νοεμβρίου.