Σήφης Βαλυράκης: «Ο άνδρας μου δολοφονήθηκε» λέει η σύζυγός του

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έφερε χτυπήματα και από άλλα όργανα εκτός από την προπέλα.

 

Με αφορμή το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, σύζυγος του πρώην υπουργού, επανέλαβε την πεποίθηση ότι ο άνδρας της δολοφονήθηκε.

 

«Ανοίγει μια άλλη σελίδα που μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολλά θέματα»

 

Όπως δήλωσε σχετικά και ο κ. Γιάννης Παγορόπουλος, ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, πρόκειται για μια εξέλιξη που ανοίγει μια άλλη σελίδα στην υπόθεση.

 

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πράγματι υπήρχαν χτυπήματα και από άλλο όργανο το οποίο δεν είναι από προπέλα. Δεν έχει διευκρινιστεί το αν τα χτυπήματα είναι από ένα ή περισσότερα αντικείμενα, αυτό που προκύπτει είναι πως τα χτυπήματα είναι από περισσότερα αντικείμενα», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη με δηλώσεις του στο Mega.

 

«Η ουσία όλης της ιστορίας είναι πως υπάρχουν χτυπήματα στο πρόσωπο του Σήφη Βαλυράκη που δεν τα γνωρίζαμε» ανέφερε ο κ. Γιάννης Παγορόπουλος. «Κατά τη προσωπική μου άποψη ανοίγει μια άλλη σελίδα στην υπόθεση, που μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολλά θέματα διάφορων επιπτώσεων στην εν λόγω υπόθεση» κατέληξε.

 

Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη: «Ο Σήφης δολοφονήθηκε»

 

Η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου, τοποθετήθηκε λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της ιατροδικαστικής έρευνας για τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

 

Αναλυτικά, η δήλωσή της:

 

«….Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγος μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτους που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπο μας».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.grΠηγή άρθρου www.lifo.gr