Ρεπορτάζ τύπου “άφιξης Ερντογάν”

Δεν ήταν ούτε ένα, ούτε δυο τα μέσα που πάτησαν την μπανανόφλουδα της Αντιτρομοκρατικής και άρπαξαν αμέσως το σενάριο περί συγγενειών των Πυρήνων με ξένες οργανώσεις. Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι ευθύνες ανήκουν σε πολλούς. Στους διευθυντές που πιέζουν για “καυτό ρεπορτάζ”, στους δημοσιογραφους που βγάζουν ειδήσεις μόνο από “κολλητηλίκια”, στις ενώσεις των δημοσιογράφων που […]

Δεν ήταν ούτε ένα, ούτε δυο τα μέσα που πάτησαν την μπανανόφλουδα της Αντιτρομοκρατικής και άρπαξαν αμέσως το σενάριο περί συγγενειών των Πυρήνων με ξένες οργανώσεις.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι ευθύνες ανήκουν σε πολλούς. Στους διευθυντές που πιέζουν για “καυτό ρεπορτάζ”, στους δημοσιογραφους που βγάζουν ειδήσεις μόνο από “κολλητηλίκια”, στις ενώσεις των δημοσιογράφων που δεν τιμωρούν για τα ρεπορτάζ-μαιμού, στους αναγνώστες που δεν γυρίζουν την πλάτη στα μέσα που τους κοροιδεύουν.

Στα δελτία η “είδηση” γιγαντώθηκε, στα κυριακάτικα έγινε ολοσέλιδο θέμα με συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Διαβάστε εδώ την εκδοχή του ΠΑΡΟΝΤΟΣ που νιώθει και δικαιωμένο

Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι πως οι γονείς της ήταν δραστήρια μέλη της ομάδας «Μπάαντερ-Μάινχοφ» που έκανε… θραύση πριν από 20-25 χρόνια στη Γερμανία και μάλιστα ο πατέρας της φέρεται να έχει σκοτωθεί σε οδομαχία με αστυνομικούς στο Βέλγιο.

Κάτι που επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του «Π» της περασμένης Κυριακής, σύμφωνα με την οποία οι τρομοκράτες των «Πυρήνων της Φωτιάς» κινούνται στα χνάρια της ομάδας «Μπάαντερ-Μάινχοφ»!
Ένα ακόμα στοιχείο που επιβεβαιώνει την αποκάλυψη αυτή και ενισχύει τις εκτιμήσεις για ύπαρξη δεσμών των σύγχρονων ελλήνων τρομοκρατών με τη Γερμανία, είναι το ότι μία από τις αναρχικές οργανώσεις που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα αυτή φέρει το όνομα «Πυρήνες»!
Φαίνεται δηλαδή ότι οι… ντόπιοι τρομοκράτες πήραν από αυτήν την οργάνωση το πρώτο συνθετικό και στη συνέχεια πρόσθεσαν και… τη φωτιά για να ξεχωρίζουν..