Πυροβολισμοί στο σπίτι του Φουρθιώτη με πολλά ερωτηματικά


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021, 22:51

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Επιμέλεια: Άλκης Αποστολόπουλος

Περίπου στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής άγνωστος πυροβόλησε το αστυνομικό κουβούκλιο που βρίσκεται έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο.

Η αστυνομία βρήκε τουλάχιστον 15 κάλυκες από πυροβόλο όπλο που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι από καλάσνικοφ.

Επί τόπου έχουν μεταβεί αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση και κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, στο οποίο φαίνεται ο δράστης με το όπλο:

 

”Γιώργο, με σκοτώνουν”

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, Γιώργος Σφακιανάκης, ήταν αυτός που ειδοποίησε καθώς τη στιγμή που έπεσαν μιλούσε ο ίδιος στο τηλέφωνο με τον Μένιο Φουρθιώτη. Όπως περιγράφει ο κρότος των πυροβολισμών ήταν έντονος που ακούστηκε από το τηλέφωνο, ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης αναφώνησε ”Γιώργο, με σκοτώνουν”. Ο Μένιος Φουρθιώτης σταμάτησε να αποκρίνεται στο τηλέφωνο ενώ ο Γιώργος Σφακιανάκης συνέχισε να ακούει πυροβολισμούς από την άλλη άκρη της γραμμής.

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

 

 

 

Επίθεση με πολλά ερωτηματικά

Η  οικία του Μένιου Φουρθιώτη  έχει δύο εισόδους. Η μία στην οδό Ρόδων όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί και η άλλη από την πάνω πλευρά στην οδό Ανθέων, Όπως θα δείτε και στο βίντεο η εγγύτητα του σπιτιού με τον δρόμο  από την οδό Ανθέων είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι στην οδό Ρόδων.

Πιθανότατα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αν οι δράστες ήθελαν να προκαλέσουν τραυματισμό ή θάνατο, πυροβολώντας προς το σπίτι, αυτό θα ήταν πολύ πιο εύκολο να το κάνουν όχι από την οδό Ρόδων, όπου το έπραξαν, αλλά από την πάνω πλευρά του σπιτιού.

Δείτε το βίντεο:

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Απριλίου 2021, 01:18

Πηγή άρθρου www.zougla.gr