Πρόταση για την απλή αναλογική θα καταθέσει η ΔΗΜΑΡ

«Όσο γίνεται εμφανής η στρατηγική αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ τόσο ο αρχηγός του καταφεύγει στον γνώριμο αδιέξοδο δρόμο των ύβρεων και του λαϊκισμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τομέας αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει επίσης:

«Πρόσφατο παράδειγμα η αναφορά στην ομιλία του στην Κ.Ε. για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η αναφορά του στους “βλαχοδήμαρχους που πρέπει να σαρωθούν” δεν προσβάλλει μόνον τους εκλεγμένους από το λαό εκπροσώπους του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προσβάλλει τον ίδιο το θεσμό, την δημοκρατική διαδικασία και εν τέλει τους ίδιους τους πολίτες.

Η συνολική απαξίωση του πολιτικού συστήματος και των θεσμών χάριν ενός πρόσκαιρου μικροκομματικού οφέλους, επιβεβαιώνει τα στοιχεία που κυριαρχούν και χαρακτηρίζουν ένα πολιτικό φορέα που αυτοπροβάλλεται ως φορέας της αριστεράς και της προόδου. Αμετροέπεια, αλαζονεία, έπαρση, άκρατος λαϊκισμός, στρατηγικό αδιέξοδο.

Οι απολίτικες, απαξιωτικές αναφορές και η ανιστόρητη ισοπέδωση των πάντων δεν δημιουργούν νέες προοδευτικές προοπτικές για τη χώρα και τους πολίτες. Απλώς ανοίγουν το δρόμο και νομιμοποιούν κάθε είδους αυταρχικές και ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές».

Πηγή άρθρου: NewsBeast.gr

You May Also Like

More From Author