Πρόγνωση καιρού: Συνεχίζονται τα 30αρια – Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται για σήμερα, Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου σε όλη τη χώρα. Κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα από τις βραδινές έως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ αναμένονται και ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι στα πελάγη. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Πρόγνωση καιρού: Πάνω από 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Σύμφωνα με το meteo.gr, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 27 βαθμούς), 13 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 32 βαθμούς), 11 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 14 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Καρπάθιο Πέλαγος μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και πιθανότητα για κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

 

Πηγή άρθρου www.ethnos.gr