Προειδοποίηση για τους χρήστες του Facebook

Ένα ψεύτικο κουμπί “Dislike” (“Δεν μου αρέσει”), το οποίο αποκτά πρόσβαση σε ευαίσθητα …

Ένα ψεύτικο κουμπί “Dislike” (“Δεν μου αρέσει”), το οποίο αποκτά πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα και χρεώνει τα κινητά τηλέφωνα των χρηστών, είναι το τελευταίο σχέδιο εξαπάτησης στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Όπως προειδοποίησε η εταιρεία ασφάλειας υπολογιστών Sophos, δεκάδες χιλιάδες άτομα έχουν κλικάρει συνδέσμους για την εγκατάσταση της εφαρμογής Dislike -οι δημιουργοί της φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται το πάγιο αίτημα πολλών χρηστών για ένα τέτοιο (επίσημο) κουμπί στο Facebook.