Ποιος είναι ο Χορηγός του Στέφανου Ντούσκου;-Ποιος είναι ο Χορηγός του Στέφανου Ντούσκου; 

Ο 24χρονος γιαννιώτης πρωταθλητής Στέφανος  Ντούσκος είναι από σήμερα ο νέος Έλληνας Χρυσός Ολυμπιονίκης κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021. Με μία απίστευτη κούρσα, ο Στέφανος Ντούσκος γέμισε όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια, κατακτώντας πανάξια το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 και μάλιστα με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ! 

Ο Έλληνας κωπηλάτης πέρασε τα 500 μέτρα στην 4η θέση αλλά στην συνέχεια ανέβασε τον ρυθμό του και βρέθηκε πρώτος στα 1000 μέτρα της κούρσας. Ο Στέφανος Ντούσκος συνέχισε με υπερπροσπάθεια κρατώντας την πρώτη θέση συνέχεια μέχρι τον τερματισμό. 

Χορηγός στην προσπάθεια του Στέφανου Ντούσκου είναι η SOLIDUS ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ. Ο δευτερότοκος γιος του συνιδρυτή της SOLIDUS Χρήστου Τζουμέζη, Λεωνίδας, συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας. Έτσι έγινε η γνωριμία μεταξύ της SOLIDUS και του Έλληνα πρωταθλητή. Ο Ντούσκος μέχρι μερικούς μήνες πριν, δεν είχε χορηγό!!!

Έτσι η γνωστή, στους ασχολούμενους με το χρηματιστήριο, χρηματιστηριακή εταιρεία SOLIDUS, ανέλαβε να υποστηρίξει οικονομικά τον Έλληνα πρωταθλητή στην προσπάθεια του για την πρόκριση του και την κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου καθώς μερικούς μήνες πριν κανείς δεν πίστευε ότι ο Στέφανος Ντούσκος θα κατακτούσε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Κανείς;;  εκτός από την SOLIDUS……
Πηγή άρθρου www.mikrometoxos.gr