Πετράλωνα: «Η μητέρα έλεγε με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα που συνέβαιναν» – Σοκάρει μάρτυρας της φρίκης

Estimated read time 1 min read

Αποτροπιασμός για όσα έζησαν τρία αδέρφια στα Πετράλωνα, όταν κατήγγειλαν ότι ο πατέρας τους, μαζί με συγγενείς και άτομα του περιβάλλοντός του, τα βίαζε και η μητέρα ήξερε όσα συνέβαιναν και τον κάλυπτε. Μάρτυρας της τραγωδίας που έζησαν τα παιδιά, ο οποίος είχε προσπαθήσει να βοηθήσει την οικογένεια, περιγράφει στο OPEN όσα φριχτά ζούσαν.

«Το παιδί το συνάντησα όταν ήταν εννιά στα δέκα. Αυτό ήταν το καλοκαίρι του 2015, αρχίζει η ουσιαστικά η επαφή που είχα με τα αδέρφια. Έναν χρόνο πριν από αυτό η μεγάλη αδερφή με τον αδερφό της περνούσαν από το καφενείο μιας φίλης μου, στο οποίο είμαι θαμώνας και η ίδια πρώτη, πριν από εμένα, είχε παρατηρήσει τις περίεργες συμπεριφορές αυτών των παιδιών. Από τη μία το ένα παιδί αντικοινωνικότητα ή επιθετικότητα από την άλλη ο γιος μιας ακραία φοβικότητα και μία διαρκή παρουσία σεξουαλικών εκφράσεων στην κινησιολογία του» είπε.

Και συνέχισε: «Κατά τα τέλη του καλοκαιριού το ’15, στις αρχές του φθινοπώρου, ερχόμαστε σε μία πιο κοντινή σχέση με τη μητέρα, επί της ουσίας εννοώ επαφή, πέραν του πελατειακού που είχε με την ιδιοκτήτρια του καφέ. Περίεργη συμπεριφορά, εξέθετε όσα συνέβαιναν στο σπίτι της, μιλούσε όλο και περισσότερο για τον σύζυγό της, για τον γιο της έβγαζε ακραία αρνητικά ζητήματα. Πολύ πριν από αυτό, ένα έτος, περιφερόταν στην γειτονιά και διέδιδε ότι το παιδί έπαιρνε φάρμακα, κατανάλωνε διάφορες ουσίες όταν το άφηνε μόνο».

Ο άνδρας θέλησε να βοηθήσει την οικογένεια. «Προτείναμε εγώ και η φίλη να βοηθήσουμε την οικογένεια και τα παιδιά, να αναλάβουμε τα δύο πρώτα παιδιά στα μαθήματα. Γενάρη του 16, όταν μπήκα στο σπίτι αυτό, το πρώτο ήταν να αρχίσω να τακτοποιώ το δωμάτιο του παιδιού. Ήταν ένας σκουπιδότοπος, με τα ρούχα βρώμικα και ατημέλητα, τα δόντια του κατακίτρινα, τα χείλη του σκασμένα με πύον. Η μητέρα έλεγε με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα που συνέβαιναν στο σπίτι της».

Πηγή άρθρου www.newsbeast.gr

You May Also Like

More From Author