Παραλίγο τραγωδία σε σχολική εκδρομή: Μαθήτριες από την Κρήτη «βούτηξαν» στον Θερμαϊκό – Ηράκλειο

Estimated read time 1 min readΗράκλειο
Άσχημη κατάληξη, είχε για τους μαθητές της Γ’ Τάξης του Γυμνασίου Μαλίων αλλά και τους καθηγητές του σχολείου, η εκδρομή που πραγματοποίησαν στην Θεσσαλονίκη -Τα δύο ανήλικα κορίτσια, διασώθηκαν καλά στην υγεία τους, ενώ διακομίσθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, για προληπτικούς λόγους

Άσχημη κατάληξη, είχε για τους μαθητές της Γ’ Τάξης του Γυμνασίου Μαλίων αλλά και τους καθηγητές του σχολείου, η εκδρομή που πραγματοποίησαν στην Θεσσαλονίκη.

Έπειτα, από επικοινωνία που είχε το neakriti.gr με τον Δήμαρχο Χερσονήσου, κ. Γιάννη Σέγκο, δύο μαθήτριες του σχολείου Μαλίων , παρά τις συστάσεις των καθηγητών, ενοικίασαν τετράτροχο ποδήλατο δυο θέσεων, και ενώ δεν ήξεραν να οδηγούν, έχασαν τον έλεγχο και έπεσαν στη θάλασσα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, κοντά στον Λευκό Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ανήλικα κορίτσια, διασώθηκαν καλά στην υγεία τους,  ενώ διακομίσθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ,  για προληπτικούς λόγους. Στο οποίο παραμένουν προληπτικά για νοσηλεία. Μαζί με τις μαθήτριες βρίσκεται και ο διευθυντής του σχολείου ενώ οι υπόλοιποι εκδρομείς επιστρέφουν σήμερα στην Κρήτη, όπως ήταν προγραμματισμένο εξ αρχής. Οι δύο μαθήτριες θα αναχωρήσουν αύριο Παρασκευή 13 Μαΐου για την Κρήτη. 

Όπως είπε στο neakriti.gr ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Σέγκος Ηρακλείου, επικοινώνησε μετά το συμβάν τόσο με τον διευθυντή του σχολείου όσο και με τις μαθήτριες προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά και για να μάθει τις λεπτομέρειες του ατυχήματος.

Φωτογραφία αρχείου INTIME

 Πηγή άρθρου www.neakriti.gr

You May Also Like

More From Author