Παιδικοί σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Καθυστερούν τα οριστικά αποτελέσματα

Estimated read time 1 min read

Καθυστερεί από την ΕΕΤΑΑ η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠΑμεΑ, για το σχολικό έτος 2021-2022. που επρόκειτο να γίνει σήμερα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr ο λόγος είναι ότι με τα διαθέσιμα 279 εκατ. του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής της Περιόδου 2021-22» που αφορούν 146.000 ωφελούμενα άτομα, έμεναν εκτός περίπου 1.000 παιδιά.

Για το λόγο αυτό αναζητήθηκαν την τελευταία στιγμή περίπου 3 με 3,5 εκατ. ευρώ, τα οποία, τελικώς, βρέθηκαν από κονδύλια του υπουργείου Εργασίας.

Αποτέλεσμα, αυτή την ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της ιστοσελίδας, η μηχανογράφηση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) να προχωρεί σε ανακατανομή των δικαιούχων των  voucher, με στόχο τα οριστικά αποτελέσματα να αναρτηθούν λίγο μετά τα μεσάνυχτα (update: Αναρτήθηκαν 00:03)

Όσοι επιλεγούν με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν voucher αξίας 280 ευρώ/μήνα προκειμένου να επιλέξουν τον φορέα/δομή (δημοτικό ή ιδιωτικό) που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν δικαιούνται ή όχι την «αξία τοποθέτησης» (voucher), μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Πηγή άρθρου www.aftodioikisi.gr

You May Also Like

More From Author