Πάει και το IBC

http://www.olympicproperties.gr/imageupload/venues/ibc_front_01.jpgΠάει και το IBC. Όχι μόνο δεν το έδωσαν σε κάποιο κανάλι που το διεκδικούσε (ΕΡΤ, ΑΝΤ1 κλπ) έναντι υψηλού τιμήματος, παρότι είχε φτιαχτεί με προδιαγραφές τηλεοπτικού σταθμού, αλλά προτίμησαν να το κάνουν εμπορικό κέντρο, αλλά τώρα ακόμη και το πολυδιαφημισμένο μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων (το πίσω μέρος του κτιρίου δηλαδή) που μας είχε ζαλίσει η κ. Πετραλιά εγκαταλείπεται λόγω έλλειψης χρημάτων. Για την ακρίβεια οι εγκαταστάσεις θα παραχωρηθούν σε εταιρείες για γραφεία…

Τα ίδια συνέβησαν και με το όμορο κτίριο, που δόθηκε στο Υπ. Υγείας, και ρημάζει, αφού το υπουργείο παραμένει στην Αριστοτέλους, ενώ ελάχιστοι χώροι του χρησιμοποιούνται παρά το υψηλότατο ενοίκιο…

Διαβάστε πως το περιέγραφαν:

Το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης είναι το μεγαλύτερο ολυμπιακό κέντρο αυτής της λειτουργίας, που κατασκευάστηκε και λειτούργησε μέχρι σήμερα. Χρησιμοποιήθηκε επιτυχώς από την εταιρεία Athens Olympic Broadcasting για τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, καθώς και ενός μεγάλου αριθμού εργαζομένων και εθελοντών.

Η εγκατάσταση βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Λεωφόρου Κηφισίας, δίπλα στο κτίριο της HELEXPO και συνέχεται με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Τμήμα του Διεθνούς Ραδιοτηλεοπτικού Κέντρου θα στεγάσει το Μουσείο Ελληνικών Ολυμπιακών Αγώνων και το Διεθνές Μουσείο Κλασσικού Αθλητισμού, τα οποία θα προσελκύσουν τους Έλληνες και ξένους φίλους του αθλητισμού.

Για τον επιχειρηματικό κόσμο το υπολειπόμενο μέρος της εγκατάστασης έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολυδύναμης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Στοιχεία Δόμησης – Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Πραγματοποιθείσα Δόμηση 68.695 τ.μ.
Πραγματοποιθείσα Κάλυψη 30.760 τ.μ.


Το κτίριο διαθέτει studios, γραφεία, εστιατόριο ενώ στο υπόγειο και στο μέσο πάτωμα, ξεκίνησαν ήδη εργασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής διώροφου χώρου στάθμευσης χωρητικότητας περίπου 1.600 αυτοκινήτων.


You May Also Like

More From Author