Ο Ν. Φίλης για τα γεγονότα στην Πανεπιστημιούπολη

Estimated read time 1 min read

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Άμεση αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με αφορμή την εμφάνιση των πρώτων ομάδων της ΟΠΠΙ στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου. «Η κυβέρνηση της ακρίβειας και των υποκλοπών έκανε «επίδειξη δύναμης έξω από την πύλη του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Ιλίσια», σχολιάζει ο πρώην υπουργός Παιδείας.

Μετά τη χρήση δακρυγόνων απέναντι στους φοιτητές ο Ν. Φίλης σχολίασε πως «πρόκειται για αντιπερισπασμό δύο ημέρες πριν αρχίσει η Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές» κρίνοντας πως η εγκατάσταση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας συναντά την ομόθυμη αντίδραση των Πανεπιστημιακών και των φοιτητών.

«Πρόκειται για μια ακόμη όψη του κυβερνητικού αυταρχισμού και της επίθεσης στο Κράτος Δικαίου« σημειώνει ο έμπειρος κοινοβουλευτικός χαιρετίζοντας την άμεση απάντηση από πλήθος φοιτητών.

«Ο κ. Μητσοτάκης θα αιφνιδιαστεί. Ας αναλογιστεί τι έπαθαν όσες κυβερνήσεις και πολιτικοί συγκρούστηκαν με τη Νεολαία. Ο πολιτικός του χρόνος τελειώνει.  Όλοι στις  κινητοποιήσεις της νεολαίας και των φοιτητών, απόψε, αύριο και όσο χρειαστεί», καταλήγει ο Ν. Φίλης.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author