Ο διάλογος ανάμεσα στον πιλότο και την Καρολάιν πριν τη δολοφονία

Estimated read time 1 min read

Τον διάλογο που φέρεται να είχε η 20χρονη Καρολάιν και ο 33χρονος δολοφόνος της το βράδυ πριν το έγκλημα περιέγραψε στους αστυνομικούς ο πιλότος.

Όπως ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τρεις ώρες πριν από την δολοφονία έπαιζε με το παιδί τους και κάποια στιγμή που πήγε να πέσει εκείνος έτρεξε να το προλάβει, το έπιασε απότομα και το παιδί τρόμαξε και άρχισε να κλαίει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς μεταξύ τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

-Πώς το τραβάς έτσι; Είδες τι έγινε; Θα χτυπούσε, φέρεται να είπε η Καρολάιν

-Δεν έπαθε κάτι, ηρέμησε, απάντησε
-Φυσικά και έπαθε. Δεν προσέχεις καθόλου.
-Σταμάτα πια προσέχω.
-Πατέρας είσαι εσύ; Δεν προσέχεις καθόλου. Δώσε μου το παιδί.
-Όχι δεν στο δίνω.

Η Κάρολαιν τότε φαίνεται ότι πήγε στην σοφίτα όπου βρισκόταν το υπνοδωμάτιο. Ο 33χρονος πιλότος φέρεται να πήγε με το παιδί στο υπνοδωμάτιο να κοιμηθούν όλοι μαζί όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Εκεί τσακώθηκαν και πάλι και τότε, σύμφωνα με τον 33χρονο, η 20χρονη πήρε και άφησε απότομα το παιδί στην κούνια του με αποτέλεσμα εκείνο να αρχίσει πάλι να κλαίει.

Ο δράστης υποστηρίζει ότι πήρε αγκαλιά το παιδί και πήγε στο σαλόνι όπου το ηρέμησε και το κοίμισε και πήγε ξανά στην σοφίτα όπου άρχισε να μιλά στην Καρολάιν και να της λέει έντονα πως μπορεί να το είχε χτυπήσει το παιδί. «Θα το σκότωνες όπως το πέταξες» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς πως το παιδί είχε γεννηθεί πρόωρα και ζύγιζε μόλις με 1,5kg βάρος ενώ είχε κάποια προβλήματα που χρειάστηκαν τουλάχιστον δύο χειρουργεία για να τα ξεπεράσει.

Γλυκά Νερά: Πώς περιέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας

Περιγράφοντας τη στιγμή της δολοφονίας ο πιλότος είπε πως στη συνέχεια πήγε κοντά στην Καρολάιν που ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι προκειμένου να την ηρεμήσει όπως υποστηρίζει. Εκείνη αντέδρασε και πήγε να τον πετάξει από πάνω της.

Τότε του έριξε δύο αγκωνιές όπως τουλάχιστον ο ίδιος αναφέρει και τότε εκείνος έπεσε με όλο το βάρος του πάνω της πιέζοντας το κεφάλι πάνω στο μαξιλάρι και το στρώμα για περίπου πέντε λεπτά μέχρι που έχασε τη ζωή της.

Πηγή άρθρου www.newsbeast.gr

You May Also Like

More From Author