Ο Γιαν Τιερσέν στην Ελλάδα

Ο αγαπημένος λυρικός συνθέτης Yann Tiersen στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας θα εμφανιστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Λάρισα, Θεσ…

 Ο Γιαν Τιερσέν στην Ελλάδα

Ο αγαπημένος λυρικός συνθέτης Yann Tiersen στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας θα εμφανιστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 17, 18 και 19 Νοεμβρίου, αντίστοιχα. 

Ένας από τους σημαντικότερους ευρωπαίους συνθέτες επισκέπτεται ξανά την Ελλάδα, δύο χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Αθήνα, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής του περιοδείας Skyline Tour.

O Yann Tiersen, ο πολυαγαπημένος Γάλλος συνθέτης του ελληνικού κοινού, ξεκινάει μέσα στον Οκτώβριο, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, live εμφανίσεις και αμέσως μετά την Αγγλία, την Γαλλία και την Ιταλία, επανέρχεται στην χώρα που του έχει επιφυλάξει κατά το παρελθόν την πιο θερμή υποδοχή.

 

INFO: 17 Νοεμβρίου – Λάρισα – BOWLING CENTRE,
18 Νοεμβρίου – Θεσσαλονίκη – PRINCIPAL,
19 Νοεμβρίου – Αθήνα – FUZZ CLUB Πληροφορίες για Αθήνα:FUZZ CLUB: Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ, Ταύρος (πλησίον Χαμοστέρνας) Πληροφορίες Τηλ.: 210.3450817 (για Αθήνα)
Τιμές εισιτηρίων Προπώληση: 30 ευρώ
Ταμείο: 35 ευρώ (για Αθήνα) Προπώληση εισιτηρίων Metropolis, Public, Ticket House και ηλεκτρονικά στο http://www.ticketservices.gr/ Η προπώληση άρχισε (για Αθήνα).