Ξέσπασμα Μητσοτάκη Jr για Σάκκαρη: Σεξιστική και χυδαία επίθεση

Δημόσια θέση για την αήθη επίθεση σε βάρος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας πήρε ο γιος του πρωθυπουργού

Θέση για την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
εναντίον της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, Μαρίας Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Τόκιο συμμετέχοντας στην ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες , πήρε με δημόσια ανακοίνωσή του ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. 

Υπενθυμίζεται ότι  η Άννα Ελεφάντη συσχέτισε την σχέση της αθλήτριας με τον γιο του πρωθυπουργού, αλλά και τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια από τη δημόσια τηλεόραση,  προχωρώντας στο εξής απίστευτο σχόλιο: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού».

Ο κ. Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ξέσπασε» για την εν λόγω ανάρτηση σημειώνοντας:  «Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής». 

Και συμπληρώνει: «Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες». 

Καταλήγοντας ο γιος του πρωθυπουργού σημειώνει: «Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.Πηγή άρθρου www.parapolitika.gr