Νέο πρόγραμμα στο Channel 9

Στον αέρα από το πρωί και το ανανεωμένο πρόγραμμα του Channel 9 με τους Παναγιώτη Μπουσμπουρέλλη, Γιώργο Δημητρομανωλάκη, Παναγιώτη Γκρουμούτη, Μαρία Τζιβελέκα, Νατάσα Σπαντιδάκη, Στέλιο Μορφίδη και άλλους οικονομικούς συντάκτες. Η οικονομική ζώνη θα μεταδίδεται από τις 10 έως τις 6, ενώ στη συνέχεια θα βγαίνει πολιτικό πρόγραμμα που θα ετοιμαστεί τις επόμενες ημέρες. Προς […]

Στον αέρα από το πρωί και το ανανεωμένο πρόγραμμα του Channel 9 με τους Παναγιώτη Μπουσμπουρέλλη, Γιώργο Δημητρομανωλάκη, Παναγιώτη Γκρουμούτη, Μαρία Τζιβελέκα, Νατάσα Σπαντιδάκη, Στέλιο Μορφίδη και άλλους οικονομικούς συντάκτες.

Η οικονομική ζώνη θα μεταδίδεται από τις 10 έως τις 6, ενώ στη συνέχεια θα βγαίνει πολιτικό πρόγραμμα που θα ετοιμαστεί τις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν λείπει ο ρυθμός και η μηχανή φαίνεται να μην έχει ρολάρει, γεγονός που φαίνεται τόσο από την αμηχανία των παρουσιαστών, όσο και από τα τεχνικά προβλήματα και τις αδυναμίες. Στα συν τα νέα σήματα εκπομπών, στα μειον το άχρωμο και αδιάφορο σκηνικό και τα φτωχά γραφικά.

Το όλο εγχείρημα βέβαια έχει πολύ δρόμο μπροστά του ως που να κριθεί.