Νέες καταγγελίες για τον 39χρονο αστυνομικό – Τέσσερις γυναίκες τον κατηγορούν πως τις εξανάγκαζε να εκδίδονται

Νέες καταγγελίες για τον 39χρονο αστυνομικό που κακοποιούσε και εξέδιδε την 19χρονη στη Ηλιούπολη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

 

Δύο μήνες μετά τη σύλληψη του αστυνομικού που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη , σύμφωνα με την ΕΡΤ, άλλες τέσσερις γυναίκες κατηγορούν τον 39χρονο.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντίνα Τσουκαλά και του Γιώργου Γεραφέντη, τουλάχιστον τέσσερις κοπέλες έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην ανακρίτρια για να καταθέσουν εναντίον του αστυνομικού.

 

Τις δύο από αυτές φέρεται πως είχε προσεγγίσει ο κατηγορούμενος μέσω διαδικτύου. Με επανειλημμένα μηνύματα, προσπαθούσε να τις πείσει να εκδίδονται. Εκείνες δεν δέχτηκαν και έτσι ποτέ δεν συναντήθηκαν μαζί του. 

 

Ωστόσο, μια άλλη κοπέλα, καταθέτοντας στην ανακρίτρια, περιέγραψε τις ίδιες σκηνές βίας που έζησε και η 19χρονη. Η 27χρονη υποστηρίζει ότι κρατήθηκε με τη βία από τον αστυνομικό που την απειλούσε. Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, όταν ζήτησε από τον κατηγορούμενο να της δανείσει ένα χρηματικό ποσό. Έτσι, άρχισε να την πιέζει να συμμετέχει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου και αργότερα να βρει κι άλλες κοπέλες να πάρουν μέρος σε αυτές. Η 27χρονη υποστηρίζει ότι στις προσπάθειές της να ξεφύγει, εκείνος την ξυλοκοπούσε.

 

Η έρευνα της ανακρίτριας συνεχίζεται.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr

Πηγή άρθρου www.lifo.gr