Νέα κατάθεση κατά του γνωστού σκηνοθέτη – Επιβεβαιώνει την καταγγελία του 25χρονου

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021, 13:33

Eurokinissi

Νεαρός άνδρας κατέθεσε ως μάρτυρας στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο αργά το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο των ερευνών για τις καταγγελίες σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου που κατέθεσε χθες μήνυση σε βάρος του ηθοποιού-σκηνοθέτη για την αποπλάνηση και τον βιασμό του σε ηλικία 14 ετών το 2010.

Μετά την κατάθεση γυναίκας που έλαβε χθες το απόγευμα, ο Εισαγγελέας εξέτασε τη νύχτα τον μάρτυρα, ο οποίος προτάθηκε από τον 25χρονο. Ο 25χρονος ανέφερε ότι ο μάρτυρας ήταν στην παρέα των παιδιών στην οποία ο σκηνοθέτης έκανε ανήθικες προτάσεις.

Ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή και άλλους συνομηλίκους του, και ότι ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες και μετά τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός υποστήριξε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι, ενώ ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ.

Αναφορικά με τον καταγγελλόμενο βιασμό του 25χρονου, ο μάρτυρας φέρεται να είπε ότι είναι σίγουρος πως λέει την αλήθεια, κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη. 

Πηγή άρθρου www.liberal.gr